Virgil Popescu acuză un ATAC MAFIOT al PSD Mehedinți: ”Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali este un atac TERORIST” FOTO

0
30

”Colegii mei au descoperit un individ cu cagulă care încerca să incendieze o mașină a colegilor mei care erau la un botez. L-au imobilizat și se fac cercetaări de către Poliție, mi se pare incredibil că s-a ajuns la așa ceva. Primarul simte că pierde și apelează la așa ceva. Există foarte mulți martori, copii care au fost îndepărtați de către individ, există oameni cărorea le-a spus: nu m-ai văzut, nu te-am văzut.

Individul este băiatul unui candidat la consiliul local, pe lista PSD. A fost acasă la primar, au băut și s-au gândit cum să câștige alegerile. Este un atac mafiot al primarului”, a explicat Virgil Popescu la Realitatea PLUS.

”Incredibil la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinți! De aceea vin și transmit clar: NU vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL! Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuți și Aladin Georgescu permit așa ceva! Vreți să moară oameni!?!?! Totodată, am încredere că autoritățile își vor face treaba, iar cel care a încercat să facă asta va fi pedepsit potrivit legii. Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliția Mehedinți și primarul PSD de la Livezile este doar o coincidență și nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliștilor să se prezinte la locul faptei! Asta și sper! Că este doar o coincidență! Și stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viața unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizați! Fără atacuri de tip terorist și acțiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale! Și un mesaj pentru contracandidații de la PSD: chiar dacă ne veți da foc, PNL va câștiga pentru că mehedințenii văd de ce mizerii sunteți în stare!”, a transmis Virgil Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here