Violeta Alexandru, REACȚIE după majorarea pensiilor în Parlament: ”De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc dușmanii pensionarilor?”

0
28

”Sunt oameni care ne-au spus că ne va costa electoral decizia de a crește pensiile în funcție de posibilitățile bugetare lăsate de criza economică din acest an și nu cu 40%. Guvernul a decis cu respect pentru pensionari – 14% (cea mai mare creștere de până acum) și cu responsabilitate pentru cheltuielile bugetare. Pensiile se plătesc din contribuțiile oamenilor care muncesc. Acești oameni fac tot ceea ce se poate să mențină locurile de muncă. De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc dușmanii pensionarilor?

România este singura țară din Europa care a decis, din respect pentru nevoile pensionarilor, creșterea pensiilor în anul în care economia a fost grav afectată.

PSD este iresponsabil. Ne înrăiește! Unde am ajunge dacă am continua cu PSD? Grija mea este ca oamenii să aibă pensiile corect calculate și primite la timp. Nu vând iluzii, nu mint, nu speculez greutățile oamenilor. PSD ne duce într-o direcție din care vom ieși toți rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuința deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noștri”, a transmis Violeta Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here