Todașcă și Dobra pentru Primăria Săcălaz și Consiliul Județean Timiș! O echipă care va continua dezvoltarea județului și a zonei periurbane!

0
5713

Comuna Săcălaz, la fel ca întreg județul Timiș, are nevoie de continuitate! Continuitate în dezvoltare, în proiecte de infrastructură, are nevoie de continuitate cu Ilie Todașcă și Călin Dobra! Primarul comunei împreună cu președintele Consiliului Județean Timiș au format în ultimii trei ani și jumătate echipa care a reușit prin colaborare și muncă să atragă fonduri pentru zonă și să o dezvolte.

Comuna Săcălaz face parte din cel mai mare proiect european atras în județul Timiș, peste 180 de milioane de euro, de apă și canalizare pentru 81 de localități timișene. Săcălazului îi revine aproape un milion de euro pentru extinderea rețelei de canalizare, o lucrare administrată de operatorul zonal de apă și canal – Aquatim. Săcălazul este o comună esențială într-unul dintre cele mai importante proiecte ale județului Timiș – minicentura Timișoarei.

”Am legat Săcălaz de Sânmihaiu Român și acum, mai departe, legăm Săcălazul de DN 6. Este o lucrare importantă pentru toată zona. Fluidizează traficul din Timișoara și crește nivelul de mobilitate pentru toți locuitorii zonei. Am mers împreună cu primarul Todașcă la București să discutăm și să căutăm soluții de finanțare. În formula asta am obținut finanțare pentru modernizare sistemului de alimentare cu apă pentru Beregsău Mic, asfaltarea de străzi în Beregsău Mic și Beregsău Mare. Formăm o echipă care are rezultate pentru timișeni. Iar primarul Todașcă este unul dintre primarii cu cele mai multe proiecte europene atrase pentru comuna sa”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Nu e simplu să ții ritmul cu dezvoltarea urbanistică din Săcălaz, recunoaște primarul Ilie Todașcă, dar cu ajutorul fondurilor europene reușim.

”Am depus opt proiecte europene și am primit finanțare pentru șapte dintre ele. Acestea sunt în diverse faze de execuție și am încredere că eu le și finalizez. Am depus proiecte și la Compania Națională de Investiții, cel mai mare este în valoare de 41 de milioane de euro și vizează apă și canal pentru toate PUZ-urile din Săcălaz”, a declarat primarul Ilie Todașcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here