Tânără de 22 de ani din Constanța, arestată după ce a agresat două femei, mai mulți agenți de pază și polițiști

0
44

În urma unui conflict spontan cu o altă femeie, în timp ce se afla într-un local din orașul Constanţa, tânăra a tras-o de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Totodată, a aruncat cu un pahar înspre altă femeie, pe care a nimerit-o în cap, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Una dintre femeile bătute a apăsat butonul de panică al localului, iar după sosirea agenților de securitate de la o firmă privată, tânăra l-a mușcat pe unul de antebraț, iar pe alți trei i-a lovit cu picioarele. La fața locului au intervenit trei polițiști locali. În momentul în care aceștia au încerat să o încătușeze, tânăra i-a zgâriat cu unghiile și l-a lovit cu capul în zona feței. 

Un alt echipaj de poliție a reușit să o bage în dubă, tânăra fiind dusă la la sediul Poliției Locale Constanța. Acolo, agresiunile au continuat. Inculpata a mai lovit cu picioarele trei polițiști și i-a scuipat.

Din anchetă reiese că există suspiciunea că tânăra ar fi consumat substanțe cu efect psihotrop. Aceasta va fi cercetată penal pentru ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite realitateadeconstanta.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here