Se poate! Chiar se poate!

0
844

Dragi prieteni,

Povestea mea este simplă. Niciodată nu m-a interest să fiu politician și ceea ce am decis să fac acum are legătură cu faptul că m-am săturat să fiu dezamăgit de cum este condusă comuna noastră, Moșnița Nouă. Simt și cred că pot să aduc schimbarea de care are nevoie și îmi pun toată energia în slujba acestei comunități. Mereu am crezut că Moșnița poate mai mult și am decis să mă implic pentru a produce această schimbare.

Decizia de a candida a fost un lucru asumat, ceva născut din nemulțumire, frustrare și determinare totodată. Sunt la vârsta la care vreau mai mult și sunt într-un moment în care simt că trebuie să mă implic direct. Dar dincolo de decizia de a intra în lupta pentru primărie, ultimele săptămâni m-au pus în fața unei alte alegeri: aceea de a candida independent. Aceasta li se datorează cetățenilor din Moșnița, oamenilor care m-au tratat cu buratală sinceritate. ”Suntem sătui de partide politice și de promisiunile lor mincinoase. Vrem oameni care să nu depindă de interese și de sisteme clientelare. Vrem oameni tineri și dornici să facă ceva fără să depindă de nimeni”. Mesajul lor a fost clar și tranșant.

A fost ca o trezire pentru mine. Am înțeles că trebuie să-mi asum dorința lor și am înțeles că trebuie să respect credința lor. În final, ei sunt comunitatea, pentru ei urmează să lupt, să muncesc și să fiu primar. A fost o decizie absolut normală, bazată pe dorința moșnițenilor.

Le datorez o explicație celor din partidul Pro-România care m-au primit în rândurile lor și celor din ALDE, care mi-au oferit o alianță. Le mulțumesc pentru susținerea arătată, le mulțumesc pentru interes, chiar cred că m-au primit în rândurile lor și alături de ei cu cele mai bune intenții. Sper să nu interpreteze gestul meu ca fiind unul de trădare, pentru că nu este, este doar un mesaj de loialitate pentru oamenii dintr-o comunitate care speră la mai mult, care își dorește altceva, care are nevoie de un independent dornic să muncească numai pentru ei.

Așa vreau eu să fiu interpretat, ca un om care muncește pentru oamenii din comunitate, care nu servește interese de partid ci strict interesele locuitorilor și ale comunei.

Vreau să fiu liber de ”decizii de la centru”, să pot decide împreună cu cetățenii viitorul acestei comune și cu toții să punem Moșnița acolo unde îi este locul. Ca independent voi avea avantajul de a face asta. M-aș bucura ca prietenii mei politicieni să înțeleagă, să aprecieze și să mă susțină. M-aș bucura să înțeleagă nevoia de a face lucrurile diferit și să mă ajute să poziționăm Moșnița Nouă, cu Urseni, Rudicica și Albina, ca fiind cea mai curată, asfaltată, modernă și cosmopolită comună periurbană din județul Timiș. Cu susținerea voastră, un independent schimbă esențial lucrurile.

Mesajul meu pentru voi sună așa: Eu, GERALD OSCAR SIMONIS, locuitor al comunei Moșnița Nouă, tânăr, activ, motivat, independent, am decis să candidez la funcția de primar. Vă cer să alegeți schimbarea și vă cer să susțineți un independent care crede că destinul comunei noastre înseamnă mult mai mult decât ne arată actuala administrație. Se poate! Chiar se poate!

Cu mult respect,

Gerald-Oscar-Simonis,

Candidat independent la Primăria Moșnița Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here