Scandalul din jurul primarului-bătăuș din Sârgeorz-Băi se lasă cu o plângere penală! Mama fetei vrea să afle cum au ajuns înregistrările să fie publice

0
26

“Trebuie înțeles că aici există consens, nu sunt interese contrare, deși, în fapt, deja vorbim de un proces penal, chiar dacă este în faza de urmărire penală: fata este parte civilă, partea vătămată, și tatăl ar fi agresorul. Nu este vorba despre așa ceva.

Fata a spus adevărul, la fel și mama a fost audiată. Filmarea aceea nu știm cum a ajuns la presă, la fel și acea înregistrare audio, și asta va face obiectul unui alt dosar penal. Noi vom face plângere penală deoarece este foarte grav ca niște date cu caracter personal, fiindcă tot vorbim de GDPR de ani buni, să ajungă la presă. Și în ce condiții? E o fată într-o ipostază și nu ar fi trebuit să ajungă așa ceva în presă. Filmulețul era destinat exclusiv mamei, mama l-a și șters după ce l-a vizionat, n-a fost de acord cu ce s-a întâmplat, dar asta nu înseamnă că s-a întâmplat o infracțiune….

Citiți continuarea pe realitateadebistrita.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here