Primarului lăudăros al comunei Fârdea Lupulescu Samuel.

0
8128

Din anul 2008 sunteți primar al comunei Fârdea caracterizat prin: laudă, viclenie, intimidare, dezinformare, neadevăr.

După 30 de ani nu avem titluri de proprietate eliberate, 360 de hectare de teren sunt sub apă la Surduc (teren Fârdea fără despăgubiri), 12 ani fără investitori, fără locuri de muncă, fără turism, fără sprijin pentru agricultură. Din pășunea de la Fârdea mai multe hectare date în proprietate privată. Investiții fără utilitate: asphalt pe Dealu Fârzii, pe Furea-Hauzesti, drum pregătit pentru asfaltare Fârdea zona Petrom, pentru cine? Pentru tractoarele dumneavoastră, pentru că în aceasta zonă nu există case de vacanță. În schimb, pe fostul drum în zona Kiss sunt zeci de cabane fără asfalt. Intimidați și sfidați locuitorii cu poze de familie, cu persoane de rang înalt, fără poze cu consătenii. Și noi facem poze cu copiii și nepoții dar pentru noi nu pentru internet. Pe consilieri îi faceți incompetenți fără discernământ. Aveți 2 pensiuni și casa părintească, de ce locuiți în proprietatea comunei? Aveți tractoare și utilaje scumpe, de unde atâția bani?

Referitor la acuzele aduse de dumneavoastră, Lupulescu Samuel, la Tele Nova, prefer să vă răspund în scris, punctual, pentru că scrisul rămâne in timp ce vorba zboară, ca să poată lectura fiecare și să tragă concluzii:

 1. Atributiile mele sunt prevăzute în fișele de post, asumate de dumneavoastră, deci vă acuzați cumva singur.  Ca să susțin ceea ce spun vă rog să lecturați încă o dată rapoartele de audit ale Curții de Conturi, care în 01.08.2020 au fost emise și care nu menționează nimic din ce ați afirmat pe postul de televiziune. Dacă aveți ceva de adăugat vă invit, cu toată onestitatea și deschiderea, să solicitați Direcției Generale Anticorupție să verifice și dumnealor ceea ce spuneți.

2. Afirmațiile că am spus în public că îmi voi da afară colegii din Primărie sunt la fel de false, am discursul meu înregistrat dar și prezența a aproximativ 90 de persoane care au participat la lansarea candidaturii mele care pot sta mărturie oricând. Dacă ați avea minime cunoștiințe juridice ați ști că legislația privind codul muncii dar și cea privind funcționarii publici nu conține asemenea reglementări. Sunt aceleași acuze, false și nefondate pe care le lansați în fiecare campanie, de teamă. Îmi respect și îmi iubesc colegii și fiecare dintre ei a văzut și a simțit asta.

3. Facultatea de Drept, pe care am absolvit-o în acest an, a fost susținută exclusiv din banii personali, am toate chitanțele emise pe numele meu. Tipul de învățământ a fost cel cu frecvență redusă, adică am avut ore vineri dupămasă și sâmbătă, și asta se poate verifica pe site-ul facultății, pentru oricine dorește să afle detalii. În timpul sesiunilor, am avut concedii de odihnă, concedii fără plată și trei concedii medicale, timp de 4 ani, cu mențiunea că dacă domnul primar ar avea minime cunoștiințe economice ar ști că toate concediile medicale sunt decontate de Casa de Sănătate și nu de Primăria Fârdea.

4. Președinții secțiilor de vot, sunt aleși prin tragere la sorți de către Tribunalul Timiș dintre membrii Corpului Experților Electorali, și probabil toți oamenii normali ar trebui să-și pună întrebarea cum poate denigra un primar corectitudinea și legalitatea unei proceduri stabilite de o asemenea instituție, nu domnule Lupulescu?! Nimeni nu este mai presus de lege, nici măcar dumneavoastră, vă rog să nu uitați asta, este un principiu de drept constituțional, dar dumneavoastră de unde să știți?!

5. Și cel mai important, vă rog să nu vă mai bateți joc de locuitorii Comunei Fârdea, nu avem nevoie de ochelari, de medici oftalmologi iar când vă referiți la concetățenii care au pretenția să vă voteze vă rog să vă măsurați cuvintele și să nu îi mai jigniți în repetate rânduri în cadrul unui interviu televizat . Vă asigur că vedem foarte bine și asta vă și deranjează, domnule primar.

Semnează Violeta Murari, o persoană care știe ce însemnă respectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here