PNL incalcari lege – campanie electorala

0
2672

Candidați ai PNL Timiș încalcă legea cu tupeu. S-au molipsit de la penalii de pe liste?

Candidatul de primar de la Săcălaz, Cosmin Ligius Buboi, oferă mită electorală deși legea îi interzice clar acest lucru. ”Ciclo-tura Prieteniei” la care a participat zilele trecute, i-a oferit oportunitatea perfectă de a arăta cât este de ”sufletist”. Toată scena oferirii unei biciclete a devenit eveniment pe Facebook, în plină campanie electorală. Evident, în condiții de ne-campanie probabil că Buboi nu oferea nici măcar o ceapă degerată pentru că până acum singura lui preocupare a fost să parvină politic și să se transforme într-un lider penelist de carton, fără să se remarce prin acte de caritate sau gesturi galante.

După ce și-a dat Bacalaureatul la  36 de ani și a terminat o facultate privată la 41, Ligius Buboi a devenit consilier județean și apoi a fost uns mare șef la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Timiş. Acum candidează la primăria Săcălaz și speră să le arunce praf în ochi alegătorilor cu gesturi de mare gentleman, prin încălcarea legii.

Nici candidatul la primăria Sânicolau Mare, Dănuț Groza, nu este mai breaz decât colegul lui de la Săcălaz. Una dintre întâlnirile electorale de zilele trecute, desfășurată într-un restaurant din oraș, a fost organizată cu încălcarea tuturor regulilor de distanțare socială impuse de pandemie, nu tu distanță, nu tu mască sau număr limitat de participanți. O aroganță maximă și o lipsă totală de respect sau grijă față de participanți. Halal comportament electoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here