Noi probleme pentru Mario Iorgulescu: Va fi audiat în dosarul în care este acuzat de răpire

0
36

 

Mario Iorgulescu urmează să fie audiat în dosarul de răpire în care a fost implicat în urmă cu patru ani.  Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost acuzat de complicitate la răpirea unui bărbat în septembrie 2016, alături de alte persoane. El a fost achitat în acest dosar de răpire, în primă instanță.

În urmă cu patru ani, Iorgulescu  Jr a fost acuzat de complicitate la răpirea unui bărbat, alături de alte persoane. Fiul fostului președinte al LPF și alte nouă persoane au fost acuzate că au răpit, sechestrat și bătut un bărbat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în septembrie 2016. Instanța a decis să-l achite pe Mario Iorgulescu, în timp ce celelalte persoane au fost condamnați la închisoare. colegii de dosar ai acestuia au primit ani grei de pușcărie. Decizia a fost în primă instanță.

Potrivit procurorilor, cele zece persoane, printre care și Mario Iorgulescu, au sechestrat un bărbat timp de mai multe zile, care, după ce a scăpat, a mers să facă plângere la poliţie. Agresorii au fost  acuzaţi sechestrare, lovire şi favorizarea infractorului.

Mario Iorgulescu a şi fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în scandalul răpirii din 2016. Inițial, Iorgulescu Jr fusese plasat  sub control judiciar. Mario Iorgulescu a fost arestat pe 15 septembrie 2016, fiind acuzat de procurori că, alături de mai multe persoane din lumea interlopă – Francisco Gabriel Pascu, Marcel Pascu și Vasile Pascu, ar fi încercat, prin acte de violență, constrângere și corupere, să determine un bărbat să-și retragă plângerea și declarațiile date în cadrul unui dosar penal.

În vara acestui an, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor după accidentul provocat anul trecut. În august 2020,  a fost trimis în judecată pentru pentru săvârșirea infracţiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Iorgulescu Jr a primit, pe 15 mai 2020, mandat de arestare în lipsă în dosarul în care acesta este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Decizia a devenit definitivă pe 16 iunie 2020, după ce Curtea de Apel București a respins contestația lui Mario Iorgulescu privind mandatul în lipsă.

În 8 septembrie 2019, fiul lui Iorgulescu, aflat la volanul unui bolid, sub influența alcoolului și a drogurilor, a provocat un accident în care a murit un tânăr de 24 de ani. 

Mario Iorgulescu ar fi avut, conform martorilor de la acea dată, 240 kmh când a produs accidentul în care a murit tânărul de 24 de ani.

Accidentul s-a petrecut în dimineața de 8 septembrie, în jurul orei 3.00: „șoferul care se deplasa pe  şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani”, potrivit informării de la acea dată a Brigăzii Rutiere a Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here