Nicușor Dan a depus sesizările de pe site-ul BucureștiUmilit.ro la Primăria Capitalei

0
34

Candidatul Dreptei a anunțat într-o conferință de presă în fața Primăriei Municipiului București că site-ul a strâns 26.646 de sesizări, după care a mers personal și a depus dosarele, așteptând împreună cu ceilalți cetățeni la coada care se întindea în afara clădirii Primăriei. Nicușor Dan nu a ezitat să remarce aglomerația de la registratură. ”Apropo de registratură, am trecut pe acolo și, parcă auzeam de la Primăria Capitalei că s-a digitalizat totul. E o coadă de mai mult de 10 persoane în momentul ăsta, care iese până în stradă”, a punctat acesta.Conform Hotnews, în 2 săptămâni de la lansare, peste 26.000 de sesizări au fost postate pe portalul bucureștiumilit.ro, site pe care Nicușor Dan l-a pus la dispoziția cetățenilor. Aici, locuitorii Capitalei pot sesiza probleme din oraș, dar și din fiecare cartier al Bucureștiului.

Nicușor Dan: ”De 15 ani mă ocup de problemele bucureștenilor și știam că orașul ăsta are probleme mari, dar nu mă așteptam ca în două săptămâni să fie așa de multe. Pentru că e o diferență mare între ce este în București, problemele cu care oamenii se confruntă și o realitate vândută pe banii noștri, pe zeci de milioane pe publicitate, despre cum își închipuie primarul nostru din Voluntari că este viața bucureștenilor”.

Printre cele mai frecvente probleme pe care le-au sesizat oamenii sunt poluarea, gropile de gunoi, starea proastă a drumurilor, lipsa apei calde, parcuri și spații verzi, transportul în comun. Din lista celor mai frecvent întâlnite sesizări face parte și traficul, o problemă ce încă a rămas nerezolvată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here