Ludovic Orban, la un eveniment electoral: ”Doar Nicușor Dan poate să o bată pe Firea”

0
40

”Eu nu pot să înțeleg cum poate candidatul PSD să mai dea ochi cu bucureștenii în condițiile în care, în 4 ani, nu a făcut nimic, nu a rezolvat nicio problemă serioasă, nu a făcut nimic altceva decât sa-si bata joc de bucuresteni. Cel mai grav este ca dupa 4 ani de administratie, primarul PSD al Bucurestiului habar nu are care sunt problemele Bucurestiului, nu intelege nimic, rosteste vorbe goale care nu au in spate niciun fel de fundament si niciun fel de studiu.

Pasajul de la Ciurel a fost gândit ca asigure legătura între autostradă și Splaiul Independenței. Pasajul de la Ciurel este inutil pentru că primarii PSD nu au făcut ce trebuia să facă. Să te faci în asemena hal de râs…

Vorbim despre o mulțime de enormități și de bulibășeala care este la Primăria Capitalei. Caracatița prezentată de Nicușor Dan este doar o parte din caracatița PSD din București. Ce a oferit PSD Bucureștiului? Mai nimic”, a declarat Ludovic Orban la prezentarea priorităților programului Noul București și soluțiile pe care le propune Nicușor Dan – candidatul PNL – USR PLUS pentru modernizarea Bucureștiului.

”Doar Nicușor Dan poate să o bată pe Firea. Nu vă risipiți votul, dragi bucureșteni”, a mai spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here