Imaginile zilei. La asfaltat, cu roaba si galeata, la Timisoara. Cum si-au batut joc de o strada nou-nouta.

0
5546

TIMISOARA. Imaginile zilei vin de la Timisoara, unde mai multi muncitori de la o firma italiana s-au pus sa asfalteze un drum la care au avut loc mai multe interventii.

Totul s-a intamplat pe o strada nou construita, care leaga Calea Buziasului de Bulevardul Liviu Rebreanu (segmentul Iosif Bulbuca), in apropierea sensului giratoriu de la AEM. Aici, compania Enel a avut mai multe interventii, si pentru ca, in urma unei lucrari, trebuie sa readuca zona la forma initiala, a subcontractat o firma care sa se ocupe de astuparea gropilor din asfalt.

Mai multi angajatii ai firmei italiene tocmiti sa faca lucrarea s-au apucat sa astupe santul transversal in care au fost ingropate niste cabluri.

Momentul a fost surprins de un trecator care a filmat scena demna de un serial de comedie.

Mai intai, muncitorii au imprejmuit zona. Apoi, unul dintre ei vine cu galeata plina cu apa din care stropeste cu mana patul de nisip. In urma lui, un alt coleg vine cu o roaba, plina doar pe jumatate, din care toarna ciment in sant.

Pentru ca firma care s-a ocupat de lucrare a lasat in urma ei un adevarat dezastru, a fost amendata de Politia Rutiera cu 7250 de lei, si pusa sa refaca… reparatiile.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Articol preluat de pe opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here