Horoscop 22 septembrie. Discuțiile în contradictoriu te epuizează. Zi cu emoții pentru două zodii

0
27

Berbec

Evită să mai amâni proiecte. Odată începute, ocupă-te de ele! Vei avea surpriza să constați că rezultatele vor fi fabuloase.  

Taur

Ești implicat în foarte multe discuții pe zona financiară. Ai vrea sa faci investiții sigure, pe termen lung, dar încă nu e momentul.

Gemeni

Astăzi ai mai mulți ași în mânecă. Găsești imediat soluția cea mai potrivită la orice și oferi cele mai bune sfaturi. Toată lumea îți apreciază optimismul. 

Rac

Partenerul este mai leneș și ești nevoit să faci tu mare parte din treburile casei. Și totuși, nu neglija deloc odihna! Se anunță o săptămână lungă și grea.

Leu

Astrele îți recomandă să nu-ți bârfești prietenii. Nu poți avea încredere în oricine. Chiar și așa, evită să dai naștere unor tensiuni inutile. 

Fecioară

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, la locul de muncă. Din fericire, superiorii chiar sunt plăcut impresionați de modul tău de lucru. Succesul e garantat!

Balanță

Vei fi persoana care va corecta orice nedreptate, atât în familie, cât și la serviciu. Dar nu exagera cu replicile usturătoare! Nu e momentul să faci pe justițiarul! 

Scorpion

Te pregătești de o discuție inconfortabilă cu persoana iubită. Îți faci o mulțime de planuri și scenarii înainte. Fă-ți ordine în viață!

Săgetător

Partenerul te plictisește serios. Ai vrea să petreci mai puțin timp cu el, dar nu ai cum să reușești asta. Nu te implica în conflicte cu familia! 

Capricorn

Vei primi mai multe sarcini la serviciu. Din fericire, colegii te susțin și reușești să le termini la timp. Ai nevoie și de odihnă.

Vărsător

Visezi cât e ziua de lungă la povești de iubire, la scene din filmele romantice sau la cadouri deosebite. Bucuria vine și din lucruri mărunte.

Pești

Familia vrea să o ajuți. Tu te implici, dar vrei să faci doar ce-ți place. Și de aici până la discuții în contradictoriu va fi doar un pas. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here