CULISE de campanie. Traseismul politic, un concept la modă printre primarii din Timiș. Astăzi, localitatea Sacoșu Turcesc și “haina” liberală pe care o încearcă pesedistul Gabriel Koller

0
69

Traseismul politic pare sa devina, in precampania pentru alegerile locale din toamna, un camuflaj potrivit pentru incompetenta edilitara. Spre exemplu, primarul din Sacosu Turcesc, Adrian Gabriel Koller, s-a decis sa-si schimbe, din nou, culoarea politica, intr-o tentativa disperata de acoperire a unui mandat fara realizari.

Dupa mai multe cicluri electorale sub sigla PSD, primarul vrea sa vrajeasca alegatorii si sa le deturneze atentia cu iepurele din joben, adica imbracand haina PNL-ista.

Incredibil…

Un edil fara nicio realizare investitionala notabila, de mare angajament doctrinar, care spera sa prinda inca patru ani intr-un scaun comod de primar fost PSD si actual PNL.

Pentru ca, nu-i asa, interesul poarta fesul, indiferent ca-i rosu-alb sau galben-albastru. Important este sa te faci frate cu cei care, pana ieri, te numeau”ciuma rosie” si care, astazi, te vor afisa in vitrina cu trofee, ca pe exemplar de colectie.

Adrian Gabriel Koller a avut cinci mandate de primar pe care le-a obtinut cu patru partide diferite. Intr-o comuna aproape de capitala Banatului, acest edil de cursa lunga s-a remarcat cu zero realizari. ”Munca” lui a adus un spirit de revolta al locuitorilor comunei, plictisiti de impotenta administrativa a celui care se mentinet in scaunul de primar, ca un scaiete pe blana.

In disperarea lui, Koller s-a gandit ca singura sansa de salvare este o catarare pe valul liberal, care, temporar, are avantajul guvernarii.

Asa ca o trecere de la PSD la PNL i-ar garanta ramanerea in scaun, in conditia in care ar fi unicul candidat, mizand ca social democratii nu vor mai avea timp sa numeasca un alt candidat cu sanse.

Numai ca, onor candidatul Koller, calculeaza la fel de anemic cum conduce primaria, pentru ca nu a luat in considerare suflarea rece din ceafa a unui gospodar decis sa se implice in cursa electorala si sa faca treaba buna pentru localitate: Gabor Sinca.

Material preluat în totalitate de pe ste-ul impactpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here