FOTO Pasajul Ciurel, deschis sâmbătă, blocat complet luni după-amiază. Ludovic Orban: ”Cum să te faci de râs într-un asemenea hal?”

0
34

Conducătorii auto care veneau de pe Splaiul Independeței au format adevărate cozi, blocându-se pe banda cere duce spre Șoseaua Virtuții, după cum o demonstrează fotografiile și filmările postate de bucureșteni pe rețelele de socializare.

Și premierul Ludovic Orban a comentat imaginile apărute în spațiul public. El consideră că pasajul Ciurel duce de nicăieri spre nicăieri, ca atare, e ”inutil”.

”Pasajul de la Ciurel a fost gândit ca asigure legătura între autostradă și Splaiul Independenței. Cum să te duci să inaugurezi pasajul de la Ciurel? Pasajul de la Ciurel, azi, duce de nicăieri spre nicăieri. Despre ce-i vorba? Eu așa ceva nu pot să pricep. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal? Din foamea de a arăta că termini ceva. Pasajul de la Ciurel este inutil pentru că, în 12 ani, primarii PSD nu au făcut ce trebuiau să facă, legătura între autostradă, pasajul Ciurel și Splaiul Independenței.

A inaugurat pasajul de la Nicolae Grigorescu. El este inutil dacă nu se contruiește legătura cu Turnu Măgurele, cu Luica, care fac parte din inelul 2 de circulație. Nu trebuie să fii urbanist să înțelegi lucruri elementare. L-a finalizat tot din cauza noastră, ca în 3 ani PSD nu a fost în stare să-i dea terenul care aparținea MApN să finalizeze pasajul, a trebuit să i-l dea guvernul PNL. Dar tot este inutil dacă nu se continuă legătura”, a declarat Ludovic Orban, luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here