Dacian Ghera, candidat Primăria Ciacova

0
6683

Curăţenia, înfrumuseţarea oraşului Ciacova şi a satelor aparţinătoare, Obad, Petroman, Macedonia şi Cebza va reprezenta principala prioritate a mandatului meu în perioada 2020-2024. Reabilitarea şi întreţinerea întregii reţele stradale, parte carosabilă, podeţe, accese, trotuare în oraşul Ciacova şi satele aparţinătoare se află în atenţia mea. De asemenea, voi întreprinde toate demersurile pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în satele aparţinătoare ale oraşului Ciacova.

Începerea concretă şi finalizarea demersurilor de alimentare cu gaz în Ciacova şi în satele aparţinătoare se află în planurile mele, precum şi construirea de capele mortuare în toate satele aparţinătoare oraşului Ciacova. Amenajarea de spaţii verzi, parcuri dotate cu echipamente de joacă, îngrijite în mod constant în Ciacova şi în satele aparţinătoare se află în atenţia mea, precum şi amenajarea de cabinete medicale în satele Macedonia, Obad şi Petroman. Voi oferi sprijin activ şi continuu pentru educaţie, prin înfiinţarea atelierelor de creaţie pentru copii şi a unui after-school.

Întreprinderea demersurilor pentru redeschiderea punctului de lucru APIA în oraşul Ciacova reprezintă o altă intenţie de-a mea. Am în vedere dezvoltarea unitară a oraşului Ciacova şi a satelor aparţinătoare prin lucrări de modernizare care să se efectueze calitativ într-o perioadă de timp rezonabilă şi cu diminuarea disconfortului cetăţenilor. Îmi doresc o dezvoltare locală prin finanţări europene şi atragerea investitorilor, precum şi transparenţă decizională şi consultare publică pentru proiectele majore de investiţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here