Andrei Manea, candidat PSD Timiș mesaj special pentru PNL

0
1144

Subestimările PNL la adresa electoratului vor fi sancționate pe 27 septembrie, susține Andrei Manea, candidat PSD la Consiliul Județean Timiș. Tânărul social democrat a transmis un mesaj de susținere în mediul virtual pentru Grindeanu și Dobra, pe subiectul centurii de sud a Timișoarei. 

”A fost o deosebită plăcere să fiu alături de Sorin Grindeanu, fostul premier al României și de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, la momentul acestei vizite pe centura de sud a orașului Timișoara.

Un proiect de foarte mare interes pentru orașul Timișoara și zona metropolitana, centura de sud, a fost asumat în această campanie electorala atât de primul ministru în exercițiu, cât și de primarul în funcție al orașului și de candidatul de la Consiliul Județean Timiș, din partea PNL. 

Este de datoria noastră, a celor din Partidului Social Democrat, să le reamintim încă o dată că în Timiș se face o altfel de politică, diferită față de restul țării și că electoratul nu este ușor de îmbrobodit cu aceleași lozinci, asumări nedreptațite și minciuni folosite ca în alte colțuri ale țării. Timișul este în adevăratul sens al cuvantului, “fruncea”. Indiferent de preferințele politice ale oamenilor, este cunoscut și dovedit faptul că proiectul centurii de sud a orașului nostru, a fost deblocat și trecut în undă verde pentru lucrări pe vremea când Sorin Grindeanu era în funcția de Prim-Ministru al României. Sunt absolut convins că aceste subestimări la adresa electoratului, pe care PNL le face cu nonșalanță, vor avea repercusiuni în 27 Septembrie.”

Andrei Manea face parte din echipa de comunicare a PSD Timiș pentru aceste alegeri din 27 septembrie și este candidat la Consiliul Județean Timiș. Noua conducere social-democrată a anunțat în mai multe rânduri, prin Alfred Simonis, liderul deputaților PSD din Parliament și președinte PSD Timiș, că dorește să facă o altfel de politică  ”vom avea grijă să respectăm principii și să facem lucrurile pe alte considerente, diferite de cele de până acum”. Totodată, Simonis a mai explicat să dorește să promoveze cât mai mulți tineri pe listele de candidați și în structurile executive ale partidului.

Preluat de pe Facebook.com (Andrei Manea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here