Alfred Simonis face ACUZAȚII GRAVE: Lista de candidați ai PNL Timiș este o frăție a penalilor

0
518

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, îl critică dur pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu. PNL Timiș a închegat o listă parcă trasă la sorți, o „frăție a penalilor”, deoarece are pe lista pentru Consiliul Județean oameni care au fost condamnați, cu suspendare sau cu executare, afirmă deputatul Alfred Simonis.

„PNL Timiș a închegat o listă parcă trasă la sorți, o . Au pe posturi eligibile oameni care au fost condamnați la închisoare cu suspendare, au pe listă oameni care au fost condamnați la închisoare cu executare și au fost eliberați din închisoare pentru fapte cu violență și au pe listă, pe poziția a doua, pe Alin Popoviciu care a scăpat de dosare penale pe motiv că probele au fost strânse ilegal, ascultările au fost făcute ilegal, nu pentru că nu ar fi săvârșit acele fapte. Este șocant pentru un oraș într-un județ ca Timiș, în care politica s-a făcut întotdeauna altfel, iar partidele s-au comportat exemplar. PNL în anul 2020 vine cu o listă plină de penali, de oameni cu probleme penale și de oameni care nu fac decât să facă de râs acest județ”, a declarat pentru MEDIAFAX liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

El a amintit și că primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, estetrimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA.

„Eu cred că românii au transmis, inclusiv nouă, PSD-ului, un semnal în ultimele două alegeri, că nu mai vor justificarea acestor probleme, nu mai vor să facă distincție între un condamnat care are fapte mai grave sau mai puțin grave, ci nu-și mai doresc oameni cu probeleme penale în funcții publice. PNL Timiș nu a înțeles această solicitare a românilor”, a conchis Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here