Afaceristul Minda vrea să pună mâna pe primăria Giroc

0
6644

Puiu Minda și-a pus în plan să ia primăria Giroc pe persoană fizică. Și cum nu poate face asta direct pe numele lui, l-a băgat la înaintare pe cumnatul lui, Dan Vârtosu, păcăliciul de serviciu în toate afacerile pe care Minda le vrea curate.

După cum a vuit presa națională, la Giroc avem de-a face cu o situație electorală halucinantă, în care ”inocentul” candidat liberal, veterinarul Vârtosu, acoperă în fapt o frăție a afacerilor imobiliare ilegale, care în ultimii ani, au adus profituri uriașe.

După cum umblă vorba, Puiu Minda, creierul afacerilor oneroase din Giroc și prietenul interlopilor care s-au pripășit prin zonă, nu se mai satură de făcut bani. Deși dezvăluirile presei arată câștiguri de ordinul milioanelor de euro, provenite din afaceri la limita legii, care în viitor ar putea să devină lejer teme de luat la bani mărunți de procurori sau de instituții abilitate, Minda nu mai are limită și vrea să acapereze tot mai mult.

Pe la colțurile străzilor din Giroc se vorbește tot mai mult de miza pe care o are Minda în campanie, una în care a aruncat pur și simplu cu bani pentru a-l ”spăla și apreta” pe cumnatul lui. Pentru că instalarea lui Vârtosu ca primar i-ar aduce puteri absolute, ”zeciuirea” fiecărui antreprenor imobiliar care ar avea nevoie de un act din primărie dar și obținerea cu dedicație a absolut oricărui document pentru afacerile lui personale.

Cert este că locuitorii din Giroc trebuie să fie cu ochii în patru și să țină cont de faptul că ”oaia” liberală Vârtosu este un ”lup” însetat de putere, ”mâna” lui Minda, bine puricat de site-ul presspert.ro.

Arrticol preluat, citeste mai mult aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here