A salvat un puiuţ găsit pe stradă. Când a crescut, bărbatul a avut un şoc! Creatura se transformase 

0
45

În timp ce mergea pe o alee umbroasă, dorninic să scape de arşiţa verii, Jeff Longo a zărit pe jos o creatură mică, schimonosită, lipsită de apărare… Nici nu-şi dădea seama dacă mai suflă sau nu…

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul s-a aplecat, a întins mâna şi a luat animăluţul de jos. Avea doar 3 cm… Nu ştia, însă, ce fel de vieţuitoare era. Şi nici n-a aflat, săptămâni la rând… Pur şi simplu l-a luat acasă şi i-a spus, simplu, „Biscuit”.

Când l-au văzut, prietenii lui Jeff i-au spus că nu o să supravieţuiască… Dar călătoria lor abia atunci începea… Zi după zi, Jeff a ţinut creatura la căldură şi a hrănit-o bine, cu lapte. Legătura lor devenea, pe zi ce trecea, tot mai puternică. Când s-a întremat şi a reuşit să se ţină pe picioare, a început să-şi facă şi prieteni… Câinele lui Jeff a devenit cel mai bun amic de joacă.

La un moment dat, dihania a început să capete contur… După câteva întrebări puse în stânga şi în dreapta, Jeff a aflat că Biscuit era un pui de veveriţă zburătoare. Şi era fetiţă…

Într-o bună zi, i-a luat o cuşcă şi i-a amenajat-o cum s-a priceput el mai bine. I-a pus până şi un leagăn! Apoi i-a încurajat şi „pasiunile”, skateboard-ul dovedindu-se a fi una dintre cele mai adorate.

Cei doi sunt buni prieteni şi astăzi. Dovadă stau zecile de fotografii postate de Jeff pe reţelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here